Project Molenstraat

Verhuurd
2220 Heist-op-den-Berg
Uitverkocht

Omschrijving

Prachtig kleinschalig project, in een strak landelijke stijl, perfect gelegen en op wandelafstand van het centrum van Heist-op-den-Berg.
En dus vlakbij openbaar vervoer, winkels, scholen en het wandelbos De Averegten.

Dit project zal gerealiseerd worden op één van de laatste ruime percelen in de Molenstraat dat nog niet volledig werd ontwikkeld.

Aan de rechterzijde van het project, zijnde lot 2, zal na een totaalrenovatie van de bestaande woning, een volume gerealiseerd worden van maar liefst 4 slaapkamers van minstens 15m², een inpandige garage, hoge plafonds, .. aan een gunstregime van 6% BTW.

Aan de linkerzijde vinden we lot 1, waar een nieuwbouwwoning op maat gebouwd zal worden met een huidig voorzien volume van 5 slaapkamers, mogelijkheid tot 2 badkamers, BEN-norm, ..

Het concept is om te voorzien in de grote vraag naar ruime eengezinswoningen in het centrum van Heist-op-den-Berg met een hogere afwerkingsgraad dan de klassieke sleutel op de deur woningen.
Doch voor de mensen die hun indeling en volume zelf willen bepalen, bestaat de mogelijkheid om buiten de afwerking ook nog inspraak te hebben in de indeling, het aantal slaapkamers, ...

Aarzel dus niet en neem vandaag nog contact op voor plannen, lastenboek en meer informatie of een vrijblijvend bezoek op kantoor of op de werf.

Voor info 0495 57 40 40 of tijl@heistimmo.be

Lees meer

Overzicht

Gelijkvloers Opp. Slpk.  Prijs
Lot 1 196 m²  Verkocht
Lot 2 224 m²  Verkocht

Deel deze eigendom

Meer info over dit project

Bedankt voor je bericht, we contacteren je zo spoedig mogelijk.
Er was een probleem bij het versturen van het formulier, gelieve opnieuw te proberen.


Denkt u eraan uw eigendom te verkopen of verhuren? Contacteer ons