Project Yskout R

Vanaf € 390.000
Radiatorstraat , 2220 Heist-op-den-Berg
3 203-211 m² 1

Omschrijving

LAATSTE 2 WONINGEN
Prachtige residentiële verkaveling van 6 halfopen nieuwbouwwoningen, rustig gelegen in een doodlopende straat op wandelafstand van het centrum van Heist-op-den-Berg, met scholen, winkels en openbaar vervoer vlakbij.

De woningen zijn standaard voorzien van 11 meter diepte op het gelijkvloers, een vaste trap naar de zolder en afgewerkte zolder !

Er zijn momenteel nog 3 bouwgronden die allen worden voorzien van een volledig op maat te bouwen nieuwbouwwoning (BEN <E20).
De woningen worden volledig afgewerkt en opgeleverd naar keuze van de kandidaat-koper. En dit zowel op vlak van afwerking, indeling als oppervlakte !

Door de unieke ligging van de verkaveling geniet elke woning van een gunstige oriëntatie en ook ten volle van de rustige en kindvriendelijke omgeving.

Alle woningen genieten standaard van een hoge afwerkingsgraad op vlak van materialen, alsook qua comfort en energiezuinigheid.
Standaard worden de woningen voorzien van zonnepanelen, ventilatiesysteem D, vloerverwarming met warmtepompsysteem, E-peil <20 of lager (BEN), ...
Qua indeling genieten alle woningen van een oppervlakte waarbij 3 tot 5 slaapkamers mogelijk zijn in combinatie met 1 of 2 badkamers.

De 2de verdieping wordt mee afgewerkt!

Aarzel dus niet en neem vandaag nog contact op voor plannen, lastenboek en meer informatie of een vrijblijvend bezoek op kantoor of de werf.
Start der werken begin 2021 !

Lot 2, 7 en 8 nog beschikbaar.

Voor info 0495 57 40 40 of tijl@heistimmo.be

Lees meer

Overzicht

  Opp. Slpk.  Prijs
Lot 2 203 m²  € 390.000
Lot 8 211 m²  € 400.000
Lot 7 211 m²  Verkocht

Deel deze eigendom

Meer info over dit project

Bedankt voor je bericht, we contacteren je zo spoedig mogelijk.
Er was een probleem bij het versturen van het formulier, gelieve opnieuw te proberen.


Denkt u eraan uw eigendom te verkopen of verhuren? Contacteer ons