Project Zichem

Vanaf € 375.000
Steenweg Diest , 3270 Scherpenheuvel-Zichem
3 217 m² 1
Nog 2 beschikbaar

Omschrijving

Prachtig nieuwbouwproject van 2 moderne eengezinswoningen vlakbij de belangrijkste verbindingswegen naar Scherpenheuvel en Diest.

De woningen worden sleutel-op-de-deur en volledig afgewerkt opgeleverd naar keuze van de kandidaat-koper, en worden energiezuinig gebouwd en zijn oa standaard voorzien van vloerverwarming, zonnepanelen, …

De woning is voorzien van een ruime voortuin met oprit- en parkeermogelijkheid, alsook de toegang tot de inpandig garage (diepte van +/- 8m). De indeling van de woning is momenteel als volgt, men komt binnen in de prachtige inkomhal voorzien van apart gastentoilet.

Aansluitend hebben we de open leefruimte met traphal en vide naar de 1e verdieping. In de leefruimte zelf vinden we tevens de open keuken voorzien van een eiland en de nodige toestellen zoals vaatwas, koelkast, combi-oven, …

Naast de keuken vinden we verder nog een zeer ruime berging die tevens toegang heeft tot de inpandige garage waar we de voorzieningen voor wasmachine/droogkast vinden.Op de 1e verdieping vinden we 3 ruime slaapkamers, de technische berging, het apart nachttoilet en de luxueuze badkamer.

Snelle beslissers hebben nog inspraak in de indeling en kunnen de woning volledig naar hun hand zetten zowel op vlak van indeling als afwerking.

Aarzel dus niet en neem vandaag nog contact op voor plannen, lastenboek en meer informatie of een vrijblijvend bezoek op kantoor.

Voor info 0495 57 40 40 of tijl@heistimmo.be

Lees meer

Overzicht

Gelijkvloers Opp. Slpk.  Prijs
Eengezinswoning Lot 4 217 m²  € 375.000
Eengezinswoning Lot 5 217 m²  € 379.000

Deel deze eigendom

Meer info over dit project

Bedankt voor je bericht, we contacteren je zo spoedig mogelijk.
Er was een probleem bij het versturen van het formulier, gelieve opnieuw te proberen.


Denkt u eraan uw eigendom te verkopen of verhuren? Contacteer ons