Wie zijn wij?

Over ons

Onder de ervaren en gedreven leiding van Tijl De Weghe en met als rechterhand Nicole De Zweert bevat het professionele team van Heist Immo alle capaciteiten om haar klanten te leren kennen en hen persoonlijk te begeleiden in zowel hun zoektocht naar vastgoed, als bij de bemiddeling van hun eigen vastgoedtransacties.

Afgestudeerd in de Vastgoedmakelaardij aan de Hogeschool Antwerpen en reeds actief op de vastgoedmarkt sedert 2011 was het voor Tijl De Weghe een logische stap om in 2018 een volledig nieuw kantoor op te richten met een eigen visie, een idee en vooral een antwoord op de vraag van vele klanten.

Reeds vanop de schoolbanken werd de eerste ervaring opgedaan als stagiair bij een vastgoedmakelaar & projectontwikkelaar actief in de regio Heist-op-den-Berg en Antwerpen. Waar hij dan gedurende de komende jaren uitgroeide tot een makelaar "pur sang" in zowel de verkoop en verhuur van residentieel vastgoed als nieuwbouw.

Rechterhand Nicole De Zweert deed haar ervaring op in zowel de diamant- als verkoopssector en bloeide nadien volledig open als Office Manager bij een vastgoedpromotor/-kantoor, waar zij zorgde voor het dagelijks reilen en zeilen van het kantoor en personeel. 

Heist Immo staat daarom dus garant voor een persoonlijke en professionele aanpak waarbij een volledige dossierkennis wordt gegarandeerd van elk eigendom, alsook de nodige vakkennis voor al uw vragen omtrent vastgoed en de bijhorende regelgeving.

Kom gerust eens langs op ons volledig vernieuwde kantoor en maak kennis met één van de grootste etalages van de regio. 

Delen op

Denkt u eraan uw eigendom te verkopen of verhuren? Contacteer ons